STŘEŠNÍ SVĚTLÍKY




1. Servis a Rekonstrukce střešních světlíků
2. Denní větrání
3. Zastínění světlíků
4. Výroba ocelových a hliníkových konstrukcí


Servis a Rekonstrukce střešních světlíků
Střešní světlíky vlivem počasí,UV záření,rozdílem teplot a stáří potřebují také svoji péči.Nabízíme kompletní Rekonstrukce a servis světlíků  tj.odstranění příčin zatékání,přetěsnění světlíků,výměnu vadných profilů,krycích kapot,PCA desek atd.
V případě rekonstrukce se jedná o kompletní demontáž stávajícího střešního světlíku a jeho následné likvidace,poté montáž nového střešního světlíku z Al profílů a výplní PCA desek.


Denní větrání
Jedná se o  kompletní dodávky el. motorů do stávajících střešních světlíků za účelem odvětrání a snížení teploty v průmyslových objektech (výrobní haly,sklady apod).El.motory jsou řízeny centrálou větru a deště z důvodu ochrany otvíravých částí střešních světlíků (silný vítr) a majetku zákazníka (zatečení do objektu).


Zastínění světlíků
Jedná se o  kompletní dodávky průmyslových stínících UV sítí instalovaných na střešní světlíky za účelem snížení teploty a dopadu slunečního záření v průmyslových objektech (výrobní haly,sklady apod.).
Zastínění světlíků je možno provést i speciálním nátěrem na střešní světlíky,


Výroba ocelových a hliníkových konstrukcí

Jsme schopni nabídnout různé druhy lehkých ocelových nebo hliníkových konstrukcí, které mohou být vyplněny polykarbonátem.